Het kattenhotel

Het kattenhotel bevindt zich sinds 2019 in de stad, aan de rand van het centrum van Alkmaar. Lekker dichtbij, dus de katten hoeven niet lang in de auto! Het hotel is aan huis zodat de katten ieder moment van de dag een aaitje kunnen krijgen. Je kunt jouw kat(ten) brengen als je op vakantie gaat, bij een verhuizing, verbouwing en voor ieder ander moment waarop je even niet voor je kat kan zorgen. Er worden geen honden opgevangen. Wil je een keer komen kijken? Neem dan even contact met ons op.

Kleinschalig en veel aandacht

Het hotel ligt in een zeer rustige groene woonwijk, omgeven door bomen en groene voorzieningen. Het hippe hotel is luxe en kleinschalig opgezet met veel aandacht voor de katten. Op deze manier is er genoeg ruimte voor iedere kat. Ondanks dat katten solitaire dieren zijn kunnen zij heel goed met elkaar in het hotel omgaan. Dat komt omdat het hotel een nieuwe omgeving voor ze is en daarom hoeven zij geen territorium te verdedigen. Dit zorgt ervoor dat er niet gevochten wordt en dat het samen zijn vrijwel probleemloos verloopt. Om de dag ontvang je een foto en/of een filmpje met een update hoe je katje het doet in het hotel, of hij/zij al vriendjes heeft gemaakt en lekker aan het eten is.

Het hotel is zoveel mogelijk als huiskamer ingericht, hierdoor heeft iedere kat een eigen plekje en mag er overal gespeeld worden. De katjes kunnen heerlijk liggen op een zacht dekentje voor de elektrische open haard of  radio luisteren. Ook zijn er veel heerlijke bedjes, hoge schuilplekjes en verstophuisjes zodat iedereen een comfortabel schoonheidsslaapje kan doen. Naast lekker slapen zijn er voor de actieve katten ook veel speelvoorzieningen en kan er op natuurlijke materialen zoals een boomstam geklommen en geklauterd worden naar de bovenste verdieping. Op deze verdieping zijn veel hoge veilige plekjes. Via houten trappetjes en planken van bomen kunnen de nagels geslepen worden. In iedere ruimte zijn er volop grote kattenbakken en waterfonteintjes te vinden. We maken in het hotel gebruik van het hoog kwalitatieve voer van Royal Canin. Dit voer zorgt voor een goede gezondheid van de kat. 

Ook in de royale overdekte buitenren kunnen alle katjes heerlijk genieten van de buitenlucht. Ieder katje mag lekker doen waar hij/zij zin in heeft en niets is te gek, alles mag en kan! Natuurlijk krijg je van alle dagelijkse praktijken een leuk filmpje of meerdere foto’s van jouw kat toegestuurd. Je kunt dus met een onbezorgd gevoel je kat hier onderbrengen en zelf heerlijk genieten, net zoals je kat dat ook doet!