Jouw kat brengen

Nadat je een reservering hebt gemaakt en deze door ons is bevestigd, maken wij met jou een afspraak op welke dag en op welk tijdstip de kat(ten) gebracht of gehaald worden. Op zondag en feestdagen kunnen geen katten gebracht en gehaald worden. De exacte tijd (doordeweeks tussen 10.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur) wordt altijd afgesproken zodat je niet hoeft te wachten. Dit doen we om zoveel mogelijk rust in het hotel te bewaren. Om dezelfde reden vragen we je om met maximaal twee personen te komen en geen kinderen jonger dan twaalf jaar mee te nemen. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, wij hebben ook andere afspraken. Heb je een specifiek tijdstip waarop je kat gebracht moet worden? Geef dit dan tijdig door want er kunnen tijdstippen vol raken.

Bij aankomst bekijken we samen of jouw kat gelijk los mag rondlopen of dat hij/zij eerst even moet wennen in een eigen kenneltje met het deurtje open. Als de kat gewend is kan hij/zij er zelf uit lopen om het hotel te verkennen.

Het paspoort met de benodigde vaccinaties die jouw kat al heeft gekregen bij de dierenarts (zie verplichtingen in het hotel) dient meegenomen te worden en blijft bij ons gedurende het gehele verblijf. Vergeet deze dus niet!

Wij verzoeken je om de reismanden vanwege ruimtegebrek weer mee te nemen naar huis. Je kunt bij ons op het pad parkeren (hou rechts aan op het pad) zodat je nooit ver hoeft te lopen met de reismanden en je geen gedoe hebt met parkeren in de straat. In de straat zelf geldt namelijk betaald parkeren!