Jouw kat brengen

Nadat je een reservering hebt gemaakt en deze door ons is bevestigd, maken wij met jou een afspraak op welke dag en op welk tijdstip de kat(ten) gebracht of gehaald worden worden. Op zondag en feestdagen kunnen geen katten gebracht en gehaald worden. De exacte tijd wordt altijd afgesproken zodat je niet hoeft te wachten. Dit doen we om zoveel mogelijk rust in het hotel te bewaren. Om dezelfde reden vragen we je om met maximaal twee personen te komen en geen kleine kinderen mee te nemen. Zorg er wel voor dat je op tijd bent, wij hebben ook andere afspraken.

De kat mag gelijk los in het hotel rondlopen. Mocht jouw kat eerst nog wat meer moeten wennen, dan mag de kat ook in een eigen kenneltje met het deurtje open zodat de kat nog even kan bijkomen. Als de kat gewend is kan hij/zij er zelf uit lopen om het hotel te verkennen.

Wat dien je mee te nemen:

  • Het paspoort van alle katten die komen logeren met de benodigde vaccinaties die ze al hebben gekregen bij de dierenarts (zie verplichtingen in het hotel)
  • Eventuele medicijnen
  • Eventueel dieetvoer in de juiste hoeveelheid voor het gehele verblijf

Wij verzoeken je om de reismanden vanwege ruimtegebrek weer mee te nemen naar huis. Je kunt bij ons op het pad parkeren zodat je nooit ver hoeft te lopen met de reismanden en je geen gedoe hebt met parkeren in de straat. In de straat zelf geldt namelijk betaald parkeren!